Made for love ,  made with love

Verzegel je liefde met een ring

Als je de liefde van je leven hebt gevonden wil je dit toch het liefst bezegelen met een ring?! Bij Ydo Juweliers hebben we een geweldige collectie ringen. Onze trouwringcollectie is van het merk Aller Spanninga. Een Fries bedrijf wat al ruim 150 jaar gespecialiseerd is in het maken van aanzoeks-, verlovings- en trouwringen. 

Tijdens deze Corona tijd bieden we jullie de mogelijkheid de collectie te bekijken op afspraak! Bel 0226-317606 dan plannen we jullie bezoek in. Hartstikke fijn dat jullie aan ons denken! We hebben de AS collectie in huis.

aller spanninga trouwringen

Aanzoeksring

Elke vrouw droomt van een aanzoek van de liefde van haar leven! Het moment van die vraag vergeet je nooit meer. Bij Ydo Juweliers hebben we de juiste ring voor dit onvergetelijke moment!

2 ringen aller spanninga goud-zilver

Trouwring

Bij Ydo Juweliers kunnen we natuurlijk ook jullie ringen maken zoals je dat zelf wilt. De mogelijkheden zijn enorm. Kom eens langs om dit te bespreken. Maak een afspraak via 0226-317606, dan zorgen wij dat we tijd voor jullie hebben.

2 ringen aller spanninga met briljanten

Memoire ring

Trouwdag, jubileum, geboorte, speciale verjaardag… allemaal momenten in een leven waarbij soms een heel mooi sieraad hoort. De memoire ring is een herinneRING die aansluit bij zo’n moment!

2 ringen aller spanninga met briljanten
aller spanninga ringen
2 ringen aller spanninga
verlovingsring goud diamant aller spanninga
ring aller spanninga
Trouwringen Aller Spanninga