Plectrum in zilver

bijzondere opdracht

Zijn opa speelde gitaar, haar vriend speelt gitaar. Zij kwam met het idee om deze speciale plectrum als hanger te maken. Ydo Juweliers vervaardigden deze bijzondere hanger.

Gouden hanger

herinnering aan teddy

Deze gouden hanger met beertje is ontworpen door de opa van Teddy. Het is een “troost sieraad” voor zijn dochter die haar kindje verloor. Voor altijd in hun hart.

Zilveren hanger

moedermelk en haar

In deze zilveren hanger zijn moedermelk en haar verwerkt. Een uniek sieraad in het teken van haar eerste kindje.

Gouden Naamplaathanger

Vingerafdruk

Toen zij de liefde van haar leven verloor, ging ze zijn naamplaat dragen. Op de achterzijde lieten we zijn vingerafdruk verdiept en vergroot laseren. Ze draagt hem op haar huid. Zo is hij altijd bij haar!

Gouden Hart Hanger

mark

Dit gouden hartje is van Silent Memories. Het hart is gevuld met as van Mark. Voor altijd in haar hart!!

Gouden Hanger met letters

vader en moeder verbonden

Atelier Ydo vermaakt gouden trouwringen tot hanger met letters. De ringen zitten los van elkaar, zijn op een punt verbonden. De letters daarentegen zijn door elkaar gestrengeld. Twee individuen, Eén liefde! 

Gouden Hanger F&S

love never dies

Van zijn ring werd een hanger gemaakt waarin hun beide letters verwerkt. Zijn as werd verwerkt onder de briljant. Niet meer bij elkaar, toch samen.

Gouden Hanger Trouwring

plukje haar onder geluksklaver

Het begon als trouwring. Deze werd vermaakt tot hanger met klaver erop. En toen haar vader stierf werd een plukje haar tussen glas achter de klaver gemaakt. Een herinnering voor het leven!

Zilveren Hanger

vingerafdruk en haar

Herinnering aan haar zoon. Zijn vingerafdruk op de zilveren plaat en de haarlok verwerkt met hars. Ver weg en toch dichtbij.

Gouden collier

Laatste hartslag

Dit laatste teken van leven is vastgelegd in het goud en zilver. Voor moeder en dochter. Als herinnering aan echtgenoot en vader. De draaddikte moest stevig zijn, het mag niet zomaar buigen. Om tot in lengte van jaren te dragen en te herinneren.

Zilveren hanger

vingerafdruk en as-reservoir

Deze hanger is aan de voorzijde een sterrenbeeld met emotionele waarde. Daarom werd gekozen om de vingerafdruk op de achterzijde te plaatsen. Het as-reservoir hangt aan hetzelfde oog als de plaat. Samen één geheel.

Zilveren hanger

bijzonder moedermelk sieraad

Op de foto een strakke zilveren hanger waarin moedermelk. Geen gewone moedermelk, maar moedermelk van twee zussen vermengd met elkaar. Omdat de ene zus de ander hielp door melk af te kolven voor haar baby. Family Love! Zeker als je weet dat de ene zus in Noord-Holland woont en de ander in Friesland.

Herinneringshanger

vingerafdruk en haar

Zijn haar en zijn vingerafdruk, als hanger aan een ketting. De vingerafdruk dieper en vergroot gelaserd. Met passie gemaakt, in liefde gedragen, opdat hij nooit vergeten wordt!

Gouden Hanger

Van trouwring naar...

Een bijzondere opdracht. De kinderen kwamen met de trouwring van hun moeder. Hun ouders waren gescheiden en ze wilden iets van de ring laten maken. Het moest een hart worden waarin de briljanten gezet waren. Een mooi resultaat!