Ring en Dasspeld

vermaakt tot hanger

Van een oude gouden ring en een dasspeld een hanger maken, dat was de opdracht. Het was niet eenvoudig omdat de ring erg dun was, maar het is gelukt! Onze klant was blij.

Metamorfose Trouwring

Prachtige hanger met briljant

Soms is het lastig een idee te krijgen hoe iets eruit komt te zien. Voor deze klant haalden we onze bestaande collectie hangers erbij. Ed vermaakte de ring tot (bijna) dezelfde hanger. Een plaatje aan dit omega collier!

Fotogravure

Twee zusjes op één plaat

Wat een mooi plaatje; twee stralende zusjes die op een gouden plaat vastgelegd worden voor hun moeders verjaardag. Een zeer goed gelukte laser gravure voor een blije mama.

Plectrum in zilver

bijzondere opdracht

Zijn opa speelde gitaar, haar vriend speelt gitaar. Zij kwam met het idee om deze speciale plectrum als hanger te maken. Ydo Juweliers vervaardigden deze bijzondere hanger.

Gouden hanger

herinnering aan teddy

Deze gouden hanger met beertje is ontworpen door de opa van Teddy. Het is een “troost sieraad” voor zijn dochter die haar kindje verloor. Voor altijd in hun hart.

Zilveren hanger

moedermelk en haar

In deze zilveren hanger zijn moedermelk en haar verwerkt. Een uniek sieraad in het teken van haar eerste kindje.

Gouden Naamplaathanger

Vingerafdruk

Toen zij de liefde van haar leven verloor, ging ze zijn naamplaat dragen. Op de achterzijde lieten we zijn vingerafdruk verdiept en vergroot laseren. Ze draagt hem op haar huid. Zo is hij altijd bij haar!

Gouden Naamplaat Collier

klein maar groots

Gouden collier met naamplaathanger waarin hars en as verwerkt. Haar naam completeert het geheel. Om nooit te vergeten… Janet!

Gouden Hanger

samengesteld

Deze gouden hanger bestaat uit een paar onderdelen. Zo zijn er twee stukjes van een trouwring van moeder en één ster waarin as van een schoonzus. Ydo Juweliers maakten het tot 1 geheel.

Gouden Hart Hanger

mark

Dit gouden hartje is van Silent Memories. Het hart is gevuld met as van Mark. Voor altijd in haar hart!!

Gouden Hanger met letters

vader en moeder verbonden

Atelier Ydo vermaakt gouden trouwringen tot hanger met letters. De ringen zitten los van elkaar, zijn op een punt verbonden. De letters daarentegen zijn door elkaar gestrengeld. Twee individuen, Eén liefde! 

Gouden Hanger F&S

love never dies

Van zijn ring werd een hanger gemaakt waarin hun beide letters verwerkt. Zijn as werd verwerkt onder de briljant. Niet meer bij elkaar, toch samen.

Gouden Hanger Trouwring

plukje haar onder geluksklaver

Het begon als trouwring. Deze werd vermaakt tot hanger met klaver erop. En toen haar vader stierf werd een plukje haar tussen glas achter de klaver gemaakt. Een herinnering voor het leven!

Zilveren Hanger

vingerafdruk en haar

Herinnering aan haar zoon. Zijn vingerafdruk op de zilveren plaat en de haarlok verwerkt met hars. Ver weg en toch dichtbij.

Gouden collier

Laatste hartslag

Dit laatste teken van leven is vastgelegd in het goud en zilver. Voor moeder en dochter. Als herinnering aan echtgenoot en vader. De draaddikte moest stevig zijn, het mag niet zomaar buigen. Om tot in lengte van jaren te dragen en te herinneren.

Gouden koker

as hangertje

Twee gouden kokertjes waarin as. Deze hangers zijn subtiel qua grootte. Ze kunnen ook naast een andere hanger gedragen worden.

Zilveren hanger

vingerafdruk en as-reservoir

Deze hanger is aan de voorzijde een sterrenbeeld met emotionele waarde. Daarom werd gekozen om de vingerafdruk op de achterzijde te plaatsen. Het as-reservoir hangt aan hetzelfde oog als de plaat. Samen één geheel.

GOUDEN HANGER

vier stukjes in één

Deze gouden hanger bestaat eigenlijk uit vier stukjes. Drie zussen kregen ieder een derde van moeders trouwring. Toen één zus kwam te overlijden kregen de andere twee allebei een helft van haar stuk. De hangertjes met steentjes die deze mevrouw van haar kinderen kreeg werden tesamen met de ringstukjes verwerkt tot dit sieraad.

 

Zilveren hanger

Hart van vince

Toen Vince op de kleuterschool voor het eerst zo’n mooi hartje tekende was dat aanleiding voor zijn moeder om hier een hanger van te laten maken. Natuurlijk met zijn naam en jaartal erin. Hoe lief!!

Gouden identieke hangers

trouwringen ouders

Met de ringen van hun ouders wilden ze iets laten maken. Liefst voor allebei hetzelfde. We bekeken een aantal voorbeelden en Ed Ydo tekende een ontwerp. Hieruit ontstond het idee voor de hangers zoals gemaakt. In 1 van de ringen stond nog een stukje gravure. Het was een verrassing wie deze kreeg. De meiden waren heel blij met het resultaat!

Zilveren hanger

bijzonder moedermelk sieraad

Op de foto een strakke zilveren hanger waarin moedermelk. Geen gewone moedermelk, maar moedermelk van twee zussen vermengd met elkaar. Omdat de ene zus de ander hielp door melk af te kolven voor haar baby. Family Love! Zeker als je weet dat de ene zus in Noord-Holland woont en de ander in Friesland.

Zilveren hanger

plukje haar in hars

Zilveren hanger waarin een haarlok van oma. 

Herinneringshanger

vingerafdruk en haar

Zijn haar en zijn vingerafdruk, als hanger aan een ketting. De vingerafdruk dieper en vergroot gelaserd. Met passie gemaakt, in liefde gedragen, opdat hij nooit vergeten wordt!

Zilveren hanger

Bloeddruppel op washand

Toen hun moeder overleed besloten de zussen haar zelf de laatste eer te bewijzen en haar te wassen en te kleden. Bij het wassen werd het infuus eruit gehaald en hierdoor kwam er een druppel bloed op de washand. Dit was de vorm van een hart. Een teken van liefde en het teken van hun bloedband.

Zilveren Hanger hart

vingerafdruk

Zilveren hanger hart met vingerafdruk. Je kunt de vingerafdruk nemen bij leven, maar ook bij dood. Dit kun je vragen aan de begrafenisondernemer. Hij staat je hierin bij. Ydo Juweliers maakt een sieraad op maat.

Gouden Hanger

Van trouwring naar...

Een bijzondere opdracht. De kinderen kwamen met de trouwring van hun moeder. Hun ouders waren gescheiden en ze wilden iets van de ring laten maken. Het moest een hart worden waarin de briljanten gezet waren. Een mooi resultaat!

Zilveren Hanger

hart met herinnering

Op het zilveren hartje moest een bijzondere afdruk komen. De gravure is iets dieper geplaatst waardoor de aftekening beter zichtbaar is. Voor deze moeder een tastbaar bewijs dat haar kindje heeft bestaan.