Gouden ring

upgrading bestaande gouden ring

Onze klant had de middelste ring met briljanten al. Zij wilde een upgrading van de ring. Ydo Juweliers plaatste aan beide zijden een wit gouden ring en maakte een uitsparing voor de stenen. Een strak geheel! 

Gouden trouwring vermaakt

VAn 2 trouwringen één ring maken

Onze klant wilde van twee ringen één maken. De gravure in de damesring bleef behouden. Met de herenring werd de ring vermaakt tot fantasiering. Een prachtige herinnering.

Bi Color ring met as in hars

twee trouwringen vermaakt tot één

Twee zware gouden trouwringen vermaakt tot één fantasiering. Op de bovenste foto staan de voorbeeldring met briljant en de zelf ontworpen ring naast elkaar.

Op de foto daaronder kun je zien hoe Ed het as in het hars verwerkt en aanbrengt in de uitsparing van de ring.

De laatste foto laat heel duidelijk een bi color gouden ring zien waarin as in hars verwerkt is.

Twee gouden ringen

vermaakt tot één

Twee trouwringen vermaakt tot één. De gravure van een ring is bewaard gebleven. Een prachtige herinnering aan een leven lang samen.

Trouwring vermaken

Van trouwring tot fantasiering

Deze gouden trouwring, waarin ook de gravure bewaard gebleven is, werd opgesierd met een witgouden band waartussen een briljant geplaatst.

Een bijzondere ring

letter F rust op as

Deze gouden ring, bestaande uit twee gouden ringen die een bakje waarin lila hars met as vasthouden, was een speciale opdracht. De letter F is nagemaakt naar de getatoeëerde letter op haar arm. Zijn letter!

Gouden Herenring

trouwring vermaakt tot heren fantasiering

Meneer wilde zijn trouwring laten vermaken tot fantasie zegelring met een letter en briljantje erop. Ydo Juweliers maakte het voor hem.

Twee ringen één maken

trouwring en zegelring

De scheen van de zegelring was flinterdun. De trouwring, waarin gravure nog zichtbaar, werd er tegenaan gezet. En zo werd het weer een stevige, draagbare ring.

Moeders Trouwring

cadeau van de kinderen

Toen moeder 90 werd kreeg ze van haar kinderen deze prachtig vermaakte trouwringen van haar en haar man. De vijf briljanten staan symbool voor de kinderen. De gravure is bewaard gebleven. Mooi teken van liefde!

Van trouwring tot sierring

eye catcher !!

De gouden trouwring werd vermaakt tot geweldige fantasiering. Hiervoor werd een onyx in ovale zetkast gezet en briljant in ronde zetkast. Een prachtig resultaat!

Twee trouwringen

hij houdt haar vast

De herenring op deze foto is de opengewerkte ring. De damesring kan in de opening van de herenring. Zo wordt het één geheel en houdt hij haar vast! Voor altijd samen (als u ons filmpje van RTL-Z de Barometer bekijkt, ziet U Ed een tekening maken voor deze ring! Met speciale dank aan Monique).

Diverse sieraden...

vermaakt tot set

Wie de liefde vindt, maakt daar geen geheim van. En zo ontstond dit bijzondere paar. Bedacht, ontworpen en gemaakt met liefde.

Hij kocht een ring..

en zette zijn stempel

Gouden damesring met briljant en vingerafdruk. Bij leven en welzijn de vingerafdruk van je geliefde op je huid dragen. Hoe mooi is dat?! 

Twee Trouwringen

vermaakt tot één

Ydo Juweliers gebruikte een groot deel van de herenring om de damesring mee te vermaken.  Op de fijne damesring werd in een zetkast een briljant geplaatst.

Laser gravure op ring

Floortje's poot afdruk

Maaike wilde een gravure van de pootafdruk van Floortje op een ring. Ondanks dat het graveerplaatje maar 10 mm. is was de afdruk heel duidelijk.

Briljant zetten

ambachtelijk

Bij Ydo Juweliers zetten we briljant in chatons, maar ook in zetkastjes. Bovendien kunt U elke edelsteen laten zetten in ons atelier.

Zilveren Herenring

vingerafdruk van een vriend

Op deze zilveren heren monogramring is door middel van een laser gravure een vingerafdruk gezet. Het verzoek was om de afdruk net iets dieper te graveren zodat deze voelbaar werd. De vingerafdruk van zijn beste vriend in een ring. Om hem nooit te vergeten! RIP.