Alles Wat Je Wilt Weten

Het is een spannend moment, Is het zover? Ga je ein-de-lijk oorbellen laten schieten, of wil je graag een tweede of derde gaatje? Dat kan natuurlijk bij Ydo Juweliers! Lees alles wat je moet weten over gaatjes schieten!

Wanneer mag ik gaatjes schieten?

Gaatjes Schieten bij Ed Ydo voor oorbellen

Bij Ydo Juweliers kunt U terecht voor gaatjes schieten in de oorlel. Een kind moet minimaal vijf jaar zijn. Onze ervaring leert dat wanneer een kind jonger is, de oorlel nog niet volgroeit is. Hierdoor zou de oorbel, naarmate de oorlel nog groeit, lager komen te zitten.

Gaatjes Schieten bij Ed Ydo

Hoe werkt dat precies, gaatjes schieten?

Wij gebruiken het Studex systeem. Een gebruikersvriendelijk, niet al te pijnlijk en vooral schoon systeem. Dit systeem is steriel en werkt op handkracht waardoor het schieten minder pijnlijk is. Het gaatje komt altijd op de goede plaats en geneest sneller doordat er minder schade aan het weefsel wordt toegebracht. Wij schieten overigens GEEN twee gaatjes tegelijk. Dit om te voorkomen dat je “scheve gaatjes” krijgt.

Hoe Verzorg ik mijn oren na het schieten?

Goed reinigen is de sleutel voor het voorkomen van ontstekingen. Wij raden aan de chirurgisch stalen oorknopjes tussen de zes en acht weken te laten zitten. Daarna kunnen er gouden of zilveren oorbellen in. De gaatjes dienen schoongemaakt te worden met Antisept. Dit is verkrijgbaar bij ons in kleine flesjes waar je ongeveer twee weken mee doet. Wij raden ook aan de oorbel niet te draaien in het gaatje. Dit om ontstekingen welke kunnen ontstaan door viezigheid van de vingers tegen te gaan. De schietknopjes hechten zich niet aan de huid, dus het is ook niet nodig.

Afspraak

Er is vrijwel altijd iemand aanwezig die gaatjes schiet.
Je mag natuurlijk ook een afspraak maken: 0226 317 606.

Het schieten van oorgaatjes is op eigen risico. Wij verzoeken U tijdens het zetten van de oorbellen niet te filmen of te fotograferen. Dit vanwege de privacy van onze medewerkers.