Bij Ydo Juweliers gaan we eerst zitten, luisteren en praten met de klant. Wat zijn de wensen? Wat zijn de mogelijkheden? Onder “Eigen Ontwerp Sieraden” vindt u ringen, oorbellen, kettingen en armbanden. Soms met as erin verwerkt, soms een vingerafdruk, moedermelk of haar, maar vaak ook gemaakt van het goud (of zilver) wat de klant mee brengt. Elk stuk is uniek. Er is geen tweede van! Als u ook “iets” wil met uw oude sieraden, bent u bij Ydo Juweliers aan het juiste adres. Wij helpen u graag!

De sieraden van See You Memorial Jewellery zijn geschikt om as, maar ook moedermelk in te verwerken. U kunt op de site van dit merk kijken om u te oriënteren. In de winkel hebben wij een grote collectie van deze sieraden. Langskomen om te kijken mag altijd. Bij moedermelk raden we aan dit in te vriezen en pas mee te nemen als het sieraad is uitgekozen. Hierover vertellen we u graag tijdens uw bezoek aan ons.

Eigen ontwerp ring. Een ring vermaakt in combinatie met as, door atelier Ydo. Vraag in de winkel naar de mogelijkheden.
Zilveren oorhangers met roosjes

Ontwerp ring

Van een twee trouwringen één maken, briljanten zetten etc. Alles is mogelijk bij Ydo Juweliers.

hanger met vingerafdruk

Ontwerp oorbellen

Oorhangers, oorknoppen, creolen…er zijn veel mogelijkheden. Maak een afspraak en wij vertellen u er graag over. 

Touche ring goud met Initiaal en vingerafdruk. Verkrijgbaar Bij Juwelier Ed Ydo, een eigen ontwerp is mogelijk

Ontwerp hangers

Ydo Juweliers maakt hangers voor aan colliers van goud of zilver. Voor dames en heren. 

Seeyou ring, in de ring kan as, haar of zand worden verwerkt. Vraag naar de mogelijkheden in de winkel bij Juwelier Ed Ydo

Touche Jewels

Touche sieraden staan voor persoonlijke sieraden van jouw dierbare.

See You gedenksieraden

De sieraden van See You Memorial Jewellery zijn uitermate geschikt om as, moedermelk of haar in hars te verwerken. Ydo Juweliers werkt nauw samen met dit prachtige bedrijf.