Zilveren See You ring

As in groen hars

Zilveren See You ring

In deze ring ziet u as in roze hars. Ook moedermelk kan in een dergelijk sieraad verwerkt worden. Dan krijgt u de witte kleur van de moedermelk samen met doorzichtig hars in de ring. Er zijn vele mogelijkheden waar we u graag alles over vertellen!

See You ring

AS IN ZACHTGEEL HARS

Zilveren See You ring

AS IN LILA HARS

Zilveren See You ring

As in turkois hars

see you ring zirconia

Zilveren ring met as in lila hars

See you ring

Zilveren See You ring waarin lila hars en as

Gouden See You ring

As in roze hars

In deze ring is goed zichtbaar dat het roze hars gemengd is met fijn as en daar bovenop wat grovere stukjes. Hierdoor ontstaat diepte.

Gouden ring See You

moedermelk

Ook dit behoort tot de mogelijkheden. Je bewaart moedermelk en op moment van verwerken neem je dit mee naar de winkel. De moedermelk wordt vermengd met hars en in de ring gedaan. Een waardevolle herinnering.

Gouden collier See You

naturel hars met as

In dit gouden collier met ster is de as in naturel hars verwerkt. 

Herinneringssieraad in de breedste zin van het woord

Een herinneringssieraad heeft niet alleen te maken met het overlijden van een dierbare, maar gaat ook zeker over het vieren van nieuw leven of het koesteren van bijzondere vriendschappen en relaties. Denk bijvoorbeeld aan geboorte, vereeuwiging van vriendschap, verwerking van handgeschreven tekst, melktandjes, voetafdrukjes, moedermelk, haarlokjes van zowel mens als dier, pootafdrukjes, vingerafdrukken of het verwerken van zand van het strand waar u op huwelijksreis bent geweest. Alles wat met herinnering te maken heeft wat samen met de hars kan uitharden kan in de sieraden verwerkt worden.

Als u de button “See You Memorial jewelry” aanklikt ziet u de gehele collectie. Bij Ydo Juweliers hebben we een groot gedeelte op voorraad. En anders is het altijd te bestellen!