Blijvende herinnering

Bijzonder verzoek

Onlangs kreeg Atelier Ydo een bijzonder verzoek. Onze klant bracht twee kiezen mee van haar 22 jarige Shetlandpony; Kaatje.

Kaatje was overleden en mevrouw wilde heel graag een blijvende herinnering. Ze vroeg of Ed een ring kon maken met daarin een steen gemaakt uit de kiezen van Kaatje. Geen uitdaging is te groot, dus Ed ging er mee aan de slag. En zie hier het resultaat. Een prachtige geelgouden ring, ook helemaal zelf gegoten en afgewerkt en een steen gevijld uit een van de kiezen van Kaatje. Een geweldig geheel. En zeker één van de meest bijzondere opdrachten in het bestaan van Atelier Ydo.

Armband - Ring - Broche

Gouden trouwring vermaakt

Deze familie wilden drie sieraden van de ring van moeder. Voor een zus werd een kleine ring ontworpen die precies om een zilveren Pandora armband paste. De ander wilde een ring waar het stukje van moeders ring opgeplaatst zou worden. En de derde…die moet nog kiezen welke broche ze gemaakt wil hebben.

Zilveren set met stenen

peridoot

Het was een speciale opdracht. Hun dochter wilde een collier en ring met peridoot. Atelier Ydo maakte het precies zoals zij wilde! Master in de pocket.Missie geslaagd.

Leren armband

bijzondere gravure

Leren armband met zilveren sluiting waarop gravure met namen. Niet gewoon, nee, in koreaanse tekens. Super mooi geworden! En heel bijzonder om te doen.

Zilveren Silk armband

ons liedje

Ieder stel heeft zijn eigen verhaal en hun eigen liedje. De eerste letters van het refrein van hun liedje werden op de sluiting van deze SILK armband gezet. Zo speciaal!